Bemutatkozás

ULTIMATES férfi divatárú és szabadidő ruházat gyártás, nagykereskedelem, normál és  8XL-es EXTRA méretekben is!  Hetente megújuló, változatos, fiatalos, sportos, de az idősebb korosztály számára is elérhető termékekkel várja viszonteladóit kereskedőit.

Termékeinket gyártóként közvetlenül értékesítjük partnereinknek, kizárólag telephelyünkön Kerepesen, hogy a legjobb áron jusson el a vásárlókhoz. Késztermékeink más megszokott budapesti nagykereskedelmi központokban nem található meg.

Termékeink Magyarországon a kiskereskedelemben főleg a családi vállalkozásban üzemelő, divatáru üzletekben szerezhetőek be.

EXTRA és ÓRIÁS méretű termékeink, az erre szakosodott szaküzletekben találhatóak meg, melyek nagy figyelmet fordítanak a nagy-méretes vevők speciális igényeikre, az ország több pontján köztük Budapesten is. Ezeket az szaküzleteket ahol az ULTIMATES néven forgalmazott termékeink elérhetőek, mi is bátran ajánljuk a Kedves vásárlóknak !!!

Magyar alapanyagokból dolgozunk, levédett márkanévvel, folyamatosan bővülő kiskereskedelmi partnereinknek kedvező feltételekkel. Ha önnek is fontos az ár, a minőség, és a közvetlen kapcsolat akkor kérje viszonteladói árainkat.

ULTIMATES – Szabadidő Ruházat, Minőségi felsőruházat szabadidő-ruházat, akár extra 8 XL-es méretekben is.

Közel 20 éve foglalkozunk textilipari termékek varrásával, összeállításával.

A közelmúltban arra az elhatározásra jutottunk, hogy termékeinket saját márkanévvel forgalmazzuk, ezért levédettük az ULTIMATES márkanevet, és hozzá tartozó logót.

Tevékenységi körünk a szabadidő ruházat, nagyméretű ruházat, sportruházat gyártása.

Termékeink gyártását az alapanyag beszerzéstől,az értékesítéséig mi végezzük.

Magyar alapanyagokkal dolgozunk, amiket saját műhelyünkben szabunk és állítunk össze. Jól felszerelt varrodánkban minőségi gépekkel és szakértelemmel készítjük termékeinket. Kínálatunkban Szabadidő, nagyméretű és sportruházat, férfi szabadidő-ruházati termékek szerepelnek, normál utcai és sportos viselet, akár a fiatalabb vagy idősebb korosztály számára is. Alapanyagaink nagyrészt kevert-szálas pamut kelmék, melyekre hímzett vagy szitanyomásos technológiával saját grafikai mintáink kerülnek. Méretezésünk a Magyar szabvány szerinti méretskálát követi, mérettartományunk M-8XL.

Célkitűzésünk, minőségi Magyar termékek gyártása, megfizethető áron, hazai alapanyagokból és munkaerővel.

Várjuk kereskedők és viszonteladók jelentkezését, termékeink értékesítéséhez, telefonon, e-maiben, vagy személyesen, Kerepesen a Vágány utca 17. -ben található raktár - műhelyünkben.
Bővebb információt a kereskedőknek menüpontban olvashat.

Miben segíthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.